Mogelijkheden

Bij SEO Training Nederland hebben we verschillende mogelijkheden en instapniveau’s waarop we trainingen geven.
Hier in het kort wat je van de trainingen kunt verwachten. Wil je hulp bij het maken van een keuze? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

SEO training voor beginners

In 1 dag ga je aan de slag met de basis van SEO. Alles wordt in begrijpbare taal uitgelegd. Technische voorkennis is niet nodig. Na deze cursus kun je met alle praktische tips zelf aan de slag en is SEO geen vaag begrip meer voor je.

 

SEO training voor gevorderden

Je hebt de SEO cursus voor beginners afgerond, maar je wilt meer. Alle tips en tools heb je toegepast en de resultaten zijn zichtbaar en voelbaar, maar je weet zeker dat je meer in je mars hebt. En wat je daarvoor nodig hebt, is kennis. Die kennis kunnen wij je in deze aanvullende SEO training voor gevorderden geven.
(*binnenkort meer informatie)

 

SEO training op maat

Een training speciaal gemaakt voor jouw bedrijf, doelstellingen, kennisniveau en ervaring. Soms is dat gewoon wat je nodig hebt. Met het hele team om tafel om de juiste strategie te bepalen en te leren hoe je deze optimaal kunt inzetten. Online vindbaarheid omzetten in blijvende conversie. Op een organische manier.

Trainingsdata

Vrijdag 30 maart 2018:
Cursus SEO voor Beginners – Den Haag

Vrijdag 11 mei 2018:
Cursus SEO voor Gevorderden – Den Haag (vervolg op Beginners)

Vrijdag 29 juni 2018:
Cursus SEO voor Beginners – Den Haag

SEO Training Nederland

Wij vinden dat elke ondernemer met een goed product of hoogwaardige dienst het verdient om goed online vindbaar te zijn. En dat SEO een van de belangrijkste middelen is om dit voor elkaar te krijgen.

Wij delen onze jarenlange ervaring en expertise dan ook graag met ondernemers die willen leren, ervaren en groeien.

Ben jij klaar voor de volgende stap?