Over ons

SEO Training Nederland is een onderdeel van EyeconMedia SEO, een van de grootste specialistische SEO bureau’s van Nederland. Eigenaar en SEO Expert Chris Kleingeld is niet alleen goed in het optimaliseren van de online vindbaarheid van jouw product, dienst of bedrijf. Hij kan je ook nog leren hoe je het zelf kan doen. Het is dan ook niet voor niets dat SEO Training Nederland een lang gekoesterde droom van hem is. Een droom die nu werkelijkheid is geworden.

Het team

Het team van SEO Training Nederland is op dit moment nog klein, maar volop in ontwikkeling. Chris Kleingeld en Kikki Scheffers staan samen klaar voor alle cursisten en geïnteresseerden.

Naast de jarenlange ervaring die Chris heeft op het gebied van zoekmachine optimalisatie en online vindbaarheid, is hij ook een gedreven trainer. Hij kan technische materie heel begrijpelijk maken, voor iedereen. Zelfs je nog nooit iets met SEO, Google Business of Google Search Console (om maar iets te noemen) gedaan hebt, kan hij er moeiteloos voor zorgen dat je het snapt. En dat je weet wat je er mee kunt. En dat je onderbouwd kunt beslissen of je hier zelf mee verder gaat of dat je het toch liever wilt uitbesteden.

Heb je vragen naar aanleiding van een training van Chris? Mail dan naar chris@seotraining.nl.

 

Kikki is onze office manager en aanspreekpunt voor praktische vragen wat betreft de workshops. Zij regelt achter de schermen dat alles voor de trainingen in orde is. Van locaties tot lunches, van deelnemers tot facturatie en van het beantwoorden van mails tot het voorbereiden van de lesmaterialen.

Heb je praktische vragen omtrent een training of de mogelijkheden die we bieden? Neem dan contact op met Kikki via kikki@seotraining.nl of bel naar 070-205 75 00.

 

 

Kennis delen is belangrijk

Op dit moment zijn er geen echte opleidingen om SEO specialist te worden. Er is ook geen gevestigde orde als het gaat om kennisdeling over zoekmachine optimalisatie (waar SEO voor staat). SEO Training Nederland wil hier graag verandering in brengen. Het is onze missie om Nederlandse ondernemers wegwijs te maken op het gebied van online vindbaarheid. Want ook al zou je het daarna alsnog niet zelf gaan doen, je weet in ieder geval waar het over gaat en waarom het zo belangrijk is.

Kennis delen vinden we belangrijk. Zoals Elon Musk (oprichter en eigenaar van Tesla en Space X) onlangs nog zei nadat hij alle patenten van de Tesla technieken had vrijgegeven: “Stel dat we allemaal in een schip zitten en dat schip zinkt doordat er gaten in zitten. Dan gaan we met z’n allen met onze handen het water er uit scheppen in de hoop dat het helpt. Maar een groepje gaat sneller omdat ze een emmer hebben gemaakt. Dan zou het toch zonde zijn als ze het idee van die emmer niet delen?”

Zo denken wij er ook over. Samen kom je verder. En we vinden het ook gewoon heel leuk om te doen.

Trainingsdata

Vrijdag 30 maart 2018:
Cursus SEO voor Beginners – Den Haag

Vrijdag 11 mei 2018:
Cursus SEO voor Gevorderden – Den Haag (vervolg op Beginners)

Vrijdag 29 juni 2018:
Cursus SEO voor Beginners – Den Haag

SEO Training Nederland

Wij vinden dat elke ondernemer met een goed product of hoogwaardige dienst het verdient om goed online vindbaar te zijn. En dat SEO een van de belangrijkste middelen is om dit voor elkaar te krijgen.

Wij delen onze jarenlange ervaring en expertise dan ook graag met ondernemers die willen leren, ervaren en groeien.

Ben jij klaar voor de volgende stap?