SEO Blog

De nieuwe versie van Google Search Console: wat kan je ermee?

SEO Training Nederland No Comments

Google Search Console (GSC) is één van de belangrijkste tools voor SEO en inzage in de prestaties van je website. GSC zit als het ware tussen Google en je website in en verschaft inzicht in veel aspecten waar de zoekmachine waarde aan hecht, zodat je het kan verbeteren.

De Kracht van Content Marketing

SEO Training Nederland No Comments

Steeds vaker betrap ik mezelf erop mensen van de kracht van Content Marketing proberen te overtuigen. “Schrijf goede content, zet het op je website en verspreid het”, zeg ik dan. En in een notendop is dat inderdaad wat Content Marketing is. Maar wat komt daar bij kijken, wat is de kracht van Content Marketing en waarom werkt het?

Google Posts: gratis promotie via Google Mijn Bedrijf

SEO Training Nederland No Comments

Tot voor kort alleen beschikbaar voor een selectie groep bedrijven, sportclubs, politici en beroemdheden, nu voor alle ondernemers beschikbaar: Google Posts.

Zijn Google Posts interessant voor jouw onderneming? In dit een artikel een toelichting.

3 tips voor een snelle website

SEO Training Nederland No Comments

Een snelle website is belangrijk. Niet alleen zijn je bezoekers daar heel blij mee, Google is dat ook. De zoekmachine beloont snelle websites met hogere posities in de zoekresultaten (SEO). Reden genoeg dus om te onderzoeken wat je kan doen om je website sneller te maken. In dit artikel geef ik 3 tips om de snelheid te verbeteren.

Trainingsdata

Vrijdag 30 maart 2018:
Cursus SEO voor Beginners – Den Haag

Vrijdag 11 mei 2018:
Cursus SEO voor Gevorderden – Den Haag (vervolg op Beginners)

Vrijdag 29 juni 2018:
Cursus SEO voor Beginners – Den Haag

SEO Training Nederland

Wij vinden dat elke ondernemer met een goed product of hoogwaardige dienst het verdient om goed online vindbaar te zijn. En dat SEO een van de belangrijkste middelen is om dit voor elkaar te krijgen.

Wij delen onze jarenlange ervaring en expertise dan ook graag met ondernemers die willen leren, ervaren en groeien.

Ben jij klaar voor de volgende stap?