Training op maat

Soms wil je liever een training op maat. Met jouw eigen team of in jouw eigen bedrijf. Dat snappen we!
Daarom is dat altijd een optie.

Wanneer je contact met ons opneemt over een incompany SEO-training gaan we graag wat verder met je in gesprek. Zo kunnen we goed bepalen wat voor jouw bedrijf de belangrijkste motivatie is om een SEO cursus te doen en hoe we dit in de training kunnen verwerken. Hoe meer we weten over het bedrijf, de doelstellingen en wat je tot nu toe al gedaan hebt aan online vindbaarheid, hoe beter ons maatwerk wordt. Dat vinden we belangrijk. Gewoon omdat je echt kwaliteit krijgt als alle neuzen dezelfde kant op staan – en dat zie je natuurlijk weer terug in de positie in Google.

En vergis je niet: leren optimaliseren bij ons is leuk. Creatief en zakelijk denken ineen, een beetje tof technisch en vooral: vanuit kwaliteit leren denken – en dat blijven doen. Zo bereik je helemaal zelf de blijvende, organische conversie die SEO te bieden heeft. Dát is leren met resultaat.

Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op.

 

Bij deze bedrijven hebben we diverse teams de kneepjes van het vak mogen leren:

 

Trainingsdata

Vrijdag 30 maart 2018:
Cursus SEO voor Beginners – Den Haag

Vrijdag 11 mei 2018:
Cursus SEO voor Gevorderden – Den Haag (vervolg op Beginners)

Vrijdag 29 juni 2018:
Cursus SEO voor Beginners – Den Haag

SEO Training Nederland

Wij vinden dat elke ondernemer met een goed product of hoogwaardige dienst het verdient om goed online vindbaar te zijn. En dat SEO een van de belangrijkste middelen is om dit voor elkaar te krijgen.

Wij delen onze jarenlange ervaring en expertise dan ook graag met ondernemers die willen leren, ervaren en groeien.

Ben jij klaar voor de volgende stap?